Tagged: Movie Review

Movie Review : The Greatest Showman 1

Movie Review : The Greatest Showman

Movie Review : The Greatest Showman | Salam korang. Dah lama tak review movie kan? Hari tu aku ada tengok Jumanji dan Pitch Perfect 3, tapi macam malas nak menaip review. Maap. So, 2...

Movie Review : Geostorm 1

Movie Review : Geostorm

Movie Review : Geostorm | Salam semua. Dah lama tak review movie. Ye lah, last movie yang aku tengok dekat cinema pun cerita Kingsman2 (padahal baru seminggu lebih). Haha. Kali ni aku nak review...

Annabelle, Annabelle 2017, Movie review Annabelle 4

Review Movie: Annabelle Creation

Review Movie: Annabelle Creation| Salam. Hari khamis lepas, aku dan geng ortho masa HO dulu sempat tengok horror movie – Annabelle Creation. Jom tengok review aku mengenai movie ini.   REVIEW MOVIE: ANNABELLE CREATION...