Tagged: Movie Review

2

Movie Review: Tombiruo Penunggu Rimba

Movie Review: Tombiruo Penunggu Rimba | Salam korang. Dah tengok belum filem terbaru, Tombiruo Penunggu Rimba adapatasi daripada novel tulisan Ramlee Awang Murshid ni? Aku baru je tengok malam tadi. Housemate aku, Kak AJ...

Movie Review : Geostorm 0

Movie Review : Geostorm

Movie Review : Geostorm | Salam semua. Dah lama tak review movie. Ye lah, last movie yang aku tengok dekat cinema pun cerita Kingsman2 (padahal baru seminggu lebih). Haha. Kali ni aku nak review...

Annabelle, Annabelle 2017, Movie review Annabelle 4

Review Movie: Annabelle Creation

Review Movie: Annabelle Creation| Salam. Hari khamis lepas, aku dan geng ortho masa HO dulu sempat tengok horror movie – Annabelle Creation. Jom tengok review aku mengenai movie ini.   REVIEW MOVIE: ANNABELLE CREATION...