Tagged: makan makan

boat noodle, makan makan, thai boat noodle, penang food, thai food, sisters 0

Raya ketiga

Raya ketiga|Salam korang. Saja nak share cerita raya ketiga haritu. Bukan nak cerita pasal raya, tapi pasal apa yang aku buat raya ketiga hari tu. Hehe Raya pertama je yang raya betul betul. Raya...

ikan siakap, arafat seafood, seafood 0

Makan di Arafat Seafood

Makan di Arafat Seafood |Salam korang. Semalam aku dan family aku makan seafood di area Permatang Tinggi berdekatan dengan rumah aku. Ayah aku teringin nak makan shell out sebenarnya tapi kedai makan shell out...

Nook Cafe KK, Nook Cafe,coffee shop KK, food in KK, sabah 2

Nook Cafe, KK

Nook Cafe, KK | Salam korang. Weekend ni kononnya plan nak ke Kudat, nak ber’stargazing’ la, tapi tak jadi. Kenapa tak jadi? Sebab kawasan Kota Belud kan tengah banjir, jadi tak dapat lah nak...