Category: Penang

boat noodle, makan makan, thai boat noodle, penang food, thai food, sisters 0

Raya ketiga

Raya ketiga|Salam korang. Saja nak share cerita raya ketiga haritu. Bukan nak cerita pasal raya, tapi pasal apa yang aku buat raya ketiga hari tu. Hehe Raya pertama je yang raya betul betul. Raya...

ikan siakap, arafat seafood, seafood 0

Makan di Arafat Seafood

Makan di Arafat Seafood |Salam korang. Semalam aku dan family aku makan seafood di area Permatang Tinggi berdekatan dengan rumah aku. Ayah aku teringin nak makan shell out sebenarnya tapi kedai makan shell out...

Kari Ikan Eryna Cafe Sg Pinang, Balik Pulau 4

Kari Ikan Eryna Cafe Sg Pinang, Balik Pulau

Kari Ikan Eryna Cafe Sg Pinang, Balik Pulau| Ini kali pertama aku makan di sini. Akak aku yang cadangkan untuk makan di sini, katanya kedai ni ada kari ikan yang best dan sedap. Sebab...