Bajet dan Itinerary ke India (Kashmir, Jaipur, Agra, Delhi)

Syuhada Salleh

Hi semua! saya seorang blogger, traveller dan juga peminat drama korea. Blog ini berkisarkan kehidupan dan minat saya.

You may also like...

9 Responses

  1. junzie says:

    assalammualaikum =D ju dtg blogwalking ari ni =D

    series semua gmbr syu kongsi cantek !! kira bajet juga perbelanjaan syu ke sana untuk 9 hari kan

  2. lisak says:

    wahh boleh pergi ni . rasa nak pegi juga thn depan.. arghh tergoda kita. then mcm mana kt delhi ? panas tak? kotor tak ? slain dari taj mahal

  3. Nurul says:

    Sis, boleh share contact detail agent kat sana tak?

  4. zarina maarip says:

    slm syu , cmne nak booking train ?saya dah register irctc, cuma bole share cmne awak booking trabu

  5. ayu says:

    nak tanya. naik train ke Jaipur dan Agra x? boleh tau tips nak ambil train atau apa2 transport sesuai utk berdua shj. Thank you.

  6. Mol says:

    Sepanjang travel ok x?sbb berdua je kan?plus u guys girls..so far ok x kt sne?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *