Roadtrip KK-Brunei April 2017| Part 2 : Check in homestay di Subok dan Lunch Nasi Katok

Syuhada Salleh

Hi semua! saya seorang blogger, traveller dan juga peminat drama korea. Blog ini berkisarkan kehidupan dan minat saya.

You may also like...

3 Responses

  1. TENGKUBUTANG says:

    woww.. macam selesa je homestay nya tu.. aik.. macam pelik pulak nama nasi katok tu.. huhuhu

  1. October 1, 2017

    […] Roadtrip KK-Brunei April 2017| Part 3 : Royal Regalia Museum|Salam korang. Sambungan daripada trip aku ke Brunei lagi. First time datang sini? belum baca entri sebelum ni? Jangan risau korang boleh baca entri sebelum ni dengan klik link di sini ->Roadtrip KK-Brunei April 2017| Part 2 : Check in homestay di Subok dan Lunch Nasi Katok. […]

  2. October 10, 2017

    […] puas kami melawat muzium, jadi masanya pula untuk kita isi perut. Tadi pun makan tengahari agak awal juga jadi mari la kita isi perut yang lapar semula ni. Actually, kebetulan aje tau […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *