Jalan Jalan Sabah|Kudat: Pengalaman overnight di 9 Huts On a Hill

Syuhada Salleh

Hi semua! saya seorang blogger, traveller dan juga peminat drama korea. Blog ini berkisarkan kehidupan dan minat saya.

You may also like...

5 Responses

  1. Nampak unik & sangat mendamaikan. Mesti terasa berbaloi kan

    Ada risiko anemia ketika hamil? Vitamin Tingkatkan Hb ini boleh membantu ikhtiar anda

  2. Cantiknya laut, dan tempat penginapan. Nak kena masukkan dalam list traveling ni. Dah lama tak tengok pemandangan seperti itu. Tenang jer…

  1. September 23, 2017

    […] melihat sunrise atau pun matahari terbit ni di tempat yang kami stay hari tu iaitu 9 Huts on A Hill. Boleh klik link di situ jika korang nak tengok tempat tu. Serius sangat cantik OK dan juga […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *