Halal Nongshim Ramyun dan Banana Uyu, belian online di 11street

Syuhada Salleh

Hi semua! saya seorang blogger, traveller dan juga peminat drama korea. Blog ini berkisarkan kehidupan dan minat saya.

You may also like...

8 Responses

  1. Mama pipie says:

    Sedap ye ramyun Dan Susu Tu. Mama xpenah try lagi

  2. yanieyusuf says:

    wah bestnya tak yah dah pi Korea kalau nak cari susu pisang tu..sedp gler 1st time yanie rasa dekat Korea..

  3. Nurrul says:

    Wah sedapnya…. Nurrul tak pernah lagi rasa mee dia tu apa namanya samyam,.. org kata sedap,

    sekarang tk payah pergi korea nak dptkan makanan sana kan.. semuanya dihujung cari kita ajee 🙂

  4. wahhh bestnya tak payah nak cari2 lagi. ramyunn fuhhhh perghhh air liur dh kluaq ni

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *