Syuhada Salleh Blog

0

Merdeka Giveaway By penselduabee.blogspot.com

Merdeka Giveaway By penselduabee.blogspot.com|Salam semua.   jom join giveaway ni.   Senarai Hadiah Top Referal 1 x RM10 Top komentator 1 x RM10 3 pemenang 1 x 2017 New Korean Tide Multi-Purpose Backpack 1...

Bad Genius Thailand Movie 2

Bad Genius Thailand Movie

Bad Genius Thailand Movie| Salam semua. Mesti korang pernah dengar pasal movie Bad Genius ni kan? Sejak aku tengok trailer movie ni di GSC hari tu, terus aku excited nak tengok movie ni. Bad...

GIVEAWAY BY LZ 2

GIVEAWAY BY LZ

GIVEAWAY BY LZ | Salam semua. Jom kita join giveaway yang dianjurkan oleh LZ. Pendapat mengenai blog LZ : simple, kemas dan senang dibaca. Tamat pada 31.08.2017.

Annabelle, Annabelle 2017, Movie review Annabelle 4

Review Movie: Annabelle Creation

Review Movie: Annabelle Creation| Salam. Hari khamis lepas, aku dan geng ortho masa HO dulu sempat tengok horror movie – Annabelle Creation. Jom tengok review aku mengenai movie ini.   REVIEW MOVIE: ANNABELLE CREATION...

Instant Shawl Giveaway By Mamapipie 4

Instant Shawl Giveaway By Mamapipie

Salam semua. Syu nak join Instant Shawl Giveaway By Mamapipie. Hadiahnya: Jom join korang! semoga ada rezeki untuk syu dan korang insyaAllah. Tamat 20 Ogos 2017